Skip to content Skip to footer

”Låt barnen gör något annat än att spela tv-spel och hänga i stan, när du måste jobba.”

Sportläger
i Leksand

Välkommen till Sveriges kanske sportigaste läger för barn och ungdomar 8–15 år. I Leksand, som ligger endast tre timmar från Stockholm, deltog 2 000 ungdomar 2019. Här är dagarna fulla med aktiviteter vi bor granne med en äventyrspark med vattenland, höghöjdsbanor och gokart, fotbollsplaner, idrottsanläggningar och en vacker badstrand där vi har många av våra kvällsaktiviteter. Vi gör även en gemensam utflykt och besöker Rovdjursparken i Orsa Grönklitt. Våra unga sportiga ledare tar hand om deltagarna dygnet runt och reseledarna följer med barnen med tåg från Stockholm och Göteborg.

Sportläger
i Orsa

Välkommen till ett aktivt sportläger utöver det vanliga. Här får barn och ungdomar 815 år prova friluftslivet på riktigt. Det är här Wild Kids spelades in och i Orsa ägnar vi oss åt allt från cykling, skidåkning, kanoting, orientering, skogsvandring, sjunga gamla svenska visor vid lägerelden till att mata vargar och björnar i Orsa Rovdjurspark. Våra unga sportiga ledare tar hand om deltagarna dygnet runt och reseledarna följer med barnen med tåg från Stockholm och Göteborg. Vid ett tillfälle åker vi dessutom till äventyrsparken i Leksand för att bland annat besöka vattenlandet.

Konfirmationsläger
i Leksand

På våra konfirmationsläger reflekterar vi tillsammans kring kristentro och diskuterar viktiga frågeställningarna både inne och uteinaturengärna medan vi rör på oss. Våra ledare är alla utbildadebåde som konfirmand-och idrottsledare vilket skapar en härliggemenskap.

Konfirmationsläger
i Orsa

Gillar du att diskutera livsfrågor ute i naturen? På våra konfirmationsläger i vackra Orsa samtalar vi kring kristen tro och diskuterar viktiga frågeställningarna, gärna aktivt medan vi rör på oss. Våra ledare är alla utbildade både som konfirmand- och idrottsledare vilket skapar en härlig gemenskap. Vi bor på fjället i 4-stjärniga stugor och maten serveras i bufféform av utbildade kockar.

I Orsa växer vi tillsammans och träffar vänner för livet.

Fotbollskampen
i Dalarna

Fartfylld helg för lag i åldersklasserna 10–12 år. På förmiddagarnaspelar vi fotboll och på eftermiddagarna besöker vi LeksandsSommarland ochumgås med kompisar. Här kan ni på ett säkertoch roligt sätt att fortsätta spela fotboll. När allting ställs in så harvi ställt om.

KONTAKT

Kontor Stockholm
Jungfrugatan 6, 114 44 Stockholm

Kontor Leksand
Siljansvägen 726, 793 94 Tällberg

Telefon: +46 708 49 49 21
E-post: info@lansera.se

FÖRETAG

Bolagsform: Aktiebolag
Bolagsnamn: Lansera AB
Styrelsens säte: Stockholm
Org.nummer: 556518-2523
F-Skatt: Registrerad
Moms: Registrerad
Bankgiro 5422-3961
Plusgiro 62 77 24-8

LANSERA AB © 2021. ALL RIGHTS RESERVED.