Skip to content Skip to footer

Vill du jobba med oss?

Vi söker ledare till Leksand Sports Camp som vill ta ansvar, sprida glädje, energi och vara delaktiga till att barnen på lägret får sin bästa sommarlovsvecka någonsin! Det är en fördel om du har utbildning inom ledarskap och gärna har varit ledare tidigare inom din idrott eller annan verksamhet, det är dock inget krav. I och med att vi jobbar med barn kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret. Nedan hittar du de olika ledarrollerna du kan söka inför sommaren. Det finns ingen sista ansökningsdag utan rekryteringen pågår löpande.

Se bilder och filmklipp från våra läger på våra Instagram-konton.
https://www.instagram.com/leksandsportscamp/
https://www.instagram.com/leksandsommarland/

 

1. Idrottsledare/tränare
Som ansvarig idrottsledare är du ytterst ansvarig för den sportsliga leveransen i någon av årets huvudidrotter – fotboll, baseboll, volleyboll och friidrott. Du har förutom formella meriter som ledare inom idrotten även stor erfarenhet av att leda och ansvara för grupper med barn och ungdomar. Det är viktigt att du är ett bra föredöme och stöd för deltagarna under veckan. Alla övningar ska genomsyras av glädje, respekt, gemenskap och maximal rörelse. Du är ansvarig för både planering och genomförande av dina övningar – och därför är det meriterande med formella meriter och utbildningar. Beräknad arbetstid: 4–5 tim per dag inklusive förberedelser (08.30–12.30.). Arbetsplats: Vallen/Leksands IP.

 

2. Lägerledare/assistent
Som lägerledare ansvarar du och en kollega för att hålla ihop en grupp om 20 deltagare. Grupper med flickor leds av kvinnliga ledare. Grupper med pojkar kan ledas av både kvinnliga och manliga ledare. Du ser till att barnen uppträder på ett respektfullt sätt och att alla barn kommer på utsatt tid till alla aktiviteter/stationer och följer gällande regler. Ordning och reda m.a.o. Du ska även hjälpa idrottsledarna under förmiddagarna och aktivitetsledarna på sommarland med de olika övningarna. Du ska ha ett stort intresse för idrott och brinner för att ge deltagarna en riktigt bra lägervecka.

Arbetstider
Ledare 1: 8–16 (dagpasset). Frukost och lunch ingår.
Ledare 2: 16–22 (kvällspasset). Middag ingår.
Lägerledare som även tar rollen som reseledare får resan betald.

 

3. Reseledare
Som reseledare ansvarar du för att möta upp, pricka av och följa med barnen med SJ till och från Stockholm, Göteborg eller Malmö. Du ser till att barnen uppträder på ett respektfullt sätt. Reseledaren kan med fördel även vara lägerledare.

 
KONTAKT

Kontor Stockholm
Jungfrugatan 6, 114 44 Stockholm

Kontor Leksand
Siljansvägen 726, 793 94 Tällberg

Telefon:
+46 70 246 13 13 – Leksand
+46 70 287 11 38 – Orsa

E-post: info@lansera.se

FÖRETAG

Företagsnamn: Lansera Sports Camp AB
Särskilda företagsnamn (varumärken)
– Leksand Sports Camp
– Orsa Sports Camp
Org.nummer: 559118-1895
F-Skatt: Registrerad
Moms: Registrerad
Bankgironummer: 5224-7111
Swish: 123 544 59 60
Visita / Svenskt Näringsliv: #1439256

Lansera Sports Camp AB © 2023. ALL RIGHTS RESERVED | Allmäna Villkor | Dataskyddspolicy